IK BLOG EEN JAAR πŸŽ‰

HOERA, een jaar geleden besloot ik om een blog te plaatsen over kaarsen maken. Toen gaf ik mezelf de deadline om dit elke donderdag te doen en nu zijn we 52 weken verder en vind ik het nog steeds een goede beslissing! Komende donderdag komt er een mooi jaaroverzicht online met wat ik allemaal geleerd heb en mijn tips en tricks, maar ik wilde toch nog even een extra blog online zetten om de precieze dag te vieren. Hoera!

Leuke links:

Lieve mensen met leuke blogs waardoor ik best wat bezoekers kreeg:

Als jij nog tips of opmerkingen hebt, hoor ik die heel graag! Dat mag hieronder in de comments of via e-mail, wat jij wil.

Hoera feest. 1 jaar! Octopusprint Toes is ook heel blij dat ik een jaar blog

Oke doei zegt Toes de poes
ok doei

Heb jij opmerkingen over mijn blog? Tips? Of doe ik juist iets niet goed? Nu is het moment om het te delen :)

Follow

6 Reacties

 1. 12 november 2016
  Antwoord

  Yay gefeliciteerd! Ik vind het superleuk om te zien dat het linkje op mijn blog jouw meer bezoekers heeft opgeleverd want jouw blog verdient dat :D Ik vind dat je blogposts echt van goede kwaliteit zijn en je bespreekt altijd leuke onderwerpen. Ben er stiekem een beetje jaloers op zelfs, haha! Ik hoop dat je nog heeeel lang door gaat met bloggen.

  • Nynke
   14 november 2016
   Antwoord

   Ah thanks! Ik snap zelf niet waarom je jaloers bent, want ik doe maar wat. Maar ik heb steeds meer het vermoeden dat iedereen ~maar wat doet~ :). En bedankt voor de bezoekers! 185 om precies te zijn :D

 2. Eva
  13 november 2016
  Antwoord

  Gefeliciteerd! Wat goed!

  • Nynke
   14 november 2016
   Antwoord

   Bedankt Eva! :)

 3. Sabrina
  14 november 2016
  Antwoord

  Gefeliciteerd! Wat top dat je het zo goed hebt volgehouden! Hopelijk ga je nog lang door :)

  • Nynke
   14 november 2016
   Antwoord

   Bedankt Sabrina! :D Ik hoop dat ik het ook nog lang volhoud! Als ik maar vooruit blijf werken komt het goed. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*