Over Nynke

Hoi! Leuk dat je even komt kijken op mijn blog. Ik ben deze begonnen omdat ik het leuk vind om kennis te delen en mooie foto’s te maken. Niks missen? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

nynke-portret2nynke2nynke

Nynke

Ik woon samen met mijn kat Toes en vriend Pim in een appartementje in Utrecht. Ik speel al best wel lang softbal en denk nog steeds dat het een ondergewaardeerde sport is. Ik vind het leuk om dingen te maken, te tekenen en te schilderen. Post versturen (en vooral ontvangen) vind ik cool, net als goede series en films kijken. Toen ik 12 was besloot ik vegetariër te worden omdat dieren hartstikke leuk zijn en ik ze niet wilde eten. Daar ben ik het nog steeds mee eens, al weegt het milieu nu ook mee in mijn keuze. Ik houd van lekker (vegetarisch) eten en deel mijn favorieten recepten hier. Zodat wanneer ik niet weet wat ik moet koken, ik door mijn eigen digitale kookboek kan bladeren. En ik hoop ook andere mensen met het zelfde probleem te helpen en vegetarisch (of zelfs veganistisch) te laten eten :).

Volg mij op

Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram.

Nynkek

Ik heb Nynkek opgericht in 2009, toen ik naast mijn studie Digitale Communicatie wat klusjes wilde doen. De naam komt uit nynke in combinatie met kek, wat mijn bijnaam is geworden en de eerste letter van mijn achternaam. Je spreekt het uit als nienkek, niet nynke-kaa.

Volg Nynkek op

Instagram, LinkedIn,  Bloglovin‘ en via de nieuwsbrief.

 

Contact | Nynkek inhuren | Portfolio