Op de hoogte blijven

Ik heb een awesome plugin gevonden tijdens mijn zoektocht naar een goede Self Hosted Mail Service. MailPoet‘s wysija (what you send is just awesome) is een plugin voor WordPress die je automatische e-mailupdates laat sturen. Zo kun je dagelijks, wekelijks of zelf maandelijks automatisch e-mails versturen met je nieuwe berichten. Maar je kunt er ook zelfgeschreven nieuwsbrieven mee sturen. Het is gratis tot 2.000 leden.

Wil jij op de hoogte blijven van Nynkek.nl? Schrijf je dan in! Je kunt je voor (automatische) wekelijkse en maandelijkse updates inschrijven en voor de niet-automatische nieuwsbrief. Ik weet nog niet wat ik daar precies voor ga sturen, maar het leek me een leuke optie.

Edit: lees mijn recensie na drie weken gebruiken hier.

Inschrijven

[wysija_form id=”1″]

Follow

2 Reacties

  1. 20 mei 2016
    Antwoord

    Ahhh goede tip! Ik ga hier eens naar kijken, dit is heel interessant :D Maar eerst ga ik me inschrijven natuurlijk ;) :)

  2. […] Ik schreef 20 mei dat ik een hele coole plugin had gevonden om automatische nieuwsbrieven mee te sturen: Mailpoet. Toen ik dat schreef had ik de plugin nog niet echt gebruikt. Nu, die weken later, kan ik er meer over schrijven. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*