Dé oplossing tegen schurende bovenbenen!

Dit is iets wat je via via moet horen, want hoe kom je er anders achter? Er wordt ook te weinig over schurende bovenbenen gepraat, volgens mij. Maar bovenbenen, die tegen elkaar komen als je loopt, zorgen voor wondjes. Al helemaal als het zo warm is als nu, en je gaat zweten. Maar daar is een simpele oplossing voor! Twee zelfs.

Prima oplossing: korte (fiets)broekjes of lange onderbroeken

de naadloze boxer van de HEMA.

Ik gebruik de naadloze boxer van de HEMA. Maar je kunt ook een fietsbroekje dragen. Dit werkt prima, maar kan nog best warm zijn. En je moet ze vaak wassen

Beste oplossing: Vevina “Wear a dress again” – Bodycrèmecreme

Vevina Wear a dress again cream 50 ml - Bodycrème
Vevina Bodycrème

Ik kreeg de Vevina crème een maand geleden getipt en kocht het net op tijd voor mijn bezoek aan Italië. Ik testte het eerst thuis nog uit door in een jurkje met blote benen naar de supermarkt te gaan en dat ging goed! In Italië heb ik 1 dag 16.000 stappen gezet ZONDER PROBLEMEN! (Al had ik nog een backup lange onderbroek mee, want ik geloofde niet dat het zo goed zou werken. Maar die heb ik 0x aangehad!)

Hoe gebruik je het?
Je smeert waar je bovenbenen tegen elkaar aan komen lichtjes in. Laat het even drogen en klaar! Je hebt een extra beschermlaag.

Tip: als je al eenmaal een wondje hebt van het lopen werkt het niet. Dus echt van te voren goed smeren!

Echt. Dit is wonderspul! Ik gun iedereen het genot van blote benen, dus zeg het voort!

Follow

Een reactie

  1. jessica
    23 september 2018
    Antwoord

    goed om te weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*