Gratis post sturen met Valentijn

Je mag dit jaar weer van PostNL gratis Valentijnskaarten sturen, door een kus op het postzegelvak te zetten. De afgelopen jaren kon dit ook al en dit jaar mag het weer!

Vorig jaar stuurde ik veel vrienden leuke kaartjes. Ik vind post sturen leuker dan digitale dingen, maar stuur het minder snel omdat het geld kost. Daarom is deze actie zo leuk, je hebt nu 0 reden om het niet te doen! Want wie vindt het nou niet leuk om (onverwachts!) een leuk kaartje te krijgen.

De Valentijnskaarten die ik vorig jaar gratis stuurde
Deze prachtige kaart stuurde ik vorig jaar.

Hoe werkt het?

Plaats een echte kus met lippenstift* op het postzegelvakje van je envelop of kaart. Doe je kus op dinsdag 13 februari 2018, vóór 17.00 uur in de brievenbus (naar een bestemming binnen Nederland.) De postbezorgers zorgen ervoor dat de volgende dag, op Valentijnsdag, alle gekuste kaarten en brieven bij de gelukkige ontvangers op de mat vallen.

*Ik weet uit ervaring dat een getekende “kus” ook werkt. :)

Ik ging helemaal los en gebruikte ook de sluitzegel van de HEMA.
Ik ging helemaal los en gebruikte ook de sluitzegel van de HEMA.

Deel jouw gestuurde en ontvangen kaartjes met #NietPlakkenMaarSmakken.

Follow

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*