Foodhuggers – afvalvrij je groente&fruit verpakken

Foodhuggers stonden door mijn afvalverminder-zoektocht hoog op mijn verlanglijstje. We bakken graag in het weekend een eitje met knoflook en een halve ui. Voorheen ging er dan een plastic boterhamzakje om de overgebleven halve ui heen, zodat die goed bleef. Maar vooral die plastic producten die je maar één keer (kunt) gebruikt vond ik steeds lastiger om te gebruiken. Foodhuggers zijn hiervoor de oplossing!

Foodhuggers, niet alleen een leuke naam

Ik was in de eerste instantie al verkocht door de naam, foodhuggers is echt goed bedacht. Je krijgt er gelijk een goed gevoel bij en het maakt duidelijk wat ze doen. Ik gebruik ze nu zo’n drie maanden en ik ben er echt heel blij mee. We gebruiken ze bijna dagelijks!

Verschillende maten & kleuren

Ik ben er nog niet achter waar ik de allergrootste voor moet gebruiken. Misschien een kleine pompoen of een grote paprika? Ik gebruik vooral de drie kleinste. De kleine gebruik ik voor komkommer en alle twee erna vooral voor uien (grote of kleine) en courgette.

Je kunt ze ook als deksels op potjes gebruiken en ze zijn in verschillende kleuren te koop.

Conclusie

Ze zien er leuk uit, hebben een leuke naam en zijn superfunctioneel. Ze helpen voedselverspilling tegen te gaan en je gebruikt er minder (wegwerp)plastic door. Kopen dus!

Ze passen allemaal in elkaar, dus het kost geen ruimte en je hebt er zelfs één speciaal gemaakt voor avocado’s. Wat wil een millennial nog meer?!

Follow

Een reactie

  1. 28 januari 2018
    Antwoord

    Dit ziet er echt ongelooflijk cool uit!! Wat een origineel idee ook, echt super handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*