Recept: Paddenstoelenpasta

Paddenstoelenpasta is gewoon superlekker, als je van paddenstoelen houdt tenminste. Ik heb het idee dat ik het bij al mijn recepten zeg. Wat best logisch is, want ik deel alleen superlekkere dingen.

Recept: Paddenstoelenpasta

Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Vegetarisch
Porties: 1

Ingrediënten

  • 150 gram Paddenstoelen liefst verschillende
  • 1 kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gram pasta
  • 1 scheutje olie
  • 50 ml crème fraîche of plantaardige room/boter
  • 1 beetje tijm vers
  • zout en peper

Instructies

  • Kook de pasta volgens de verpakking.
  • Borstel de paddenstoelen schoon met een speciaal borsteltje of gebruik hiervoor een velletje keukenpapier. Snijd de paddenstoelen in stukken. Niet te kleine stukken, want je moet ze nog wel proeven.
  • Snijd de ui en knoflook in kleine stukken en bak die in een pan. (Hier komt later ook de pasta nog bij, dus niet in een kleine pan.)
  • Doe de paddenstoelen bij de ui en knoflook en bak een paar minuten. Voeg de crème fraîche toe en laat even inkoken. Voeg peper, zout en tijm toe.
  • Als de pasta klaar is, voeg die bij je paddenstoelenmengsel. Roer dit goed door en je eten is klaar!
  • Ik deed er wat verse peterselie op ter garnering maar dat hoeft natuurlijk niet. Is gewoon mooi voor de foto.

Paddenstoelenpasta

Ik kan er meer over vertellen maar het is gewoon heel erg lekker en je moet het zelf maar maken. Op de foto ziet het er niet heel smakelijk uit want het was alweer donker toen ik ging eten. Stomme winter. Dus stuur je betere foto’s maar naar me op! Dan zat ik ze erbij.

Eet smakelijk!

Follow

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*