Merry everything & happy always.

Fijne feestdagen iedereen! Dit jaar besloten we voor het éérst kaarten te laten drukken. Omdat we niet zoveel met Kerst hebben wilde we iets anders dan “fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar” erop zetten. En dat werd Merry everything & happy always, stiekem gestolen van Pinterest.

Kaart ontwerpen

Nadat je met het leuke idee komt om kaarten te laten drukken moet je nog verzinnen wat je erop wil. Ik had al vrij snel een goede kerstkaart voor Pim gemaakt, maar ik wilde er zelf ook opstaan, haha.

Pims kerstkaart

Uit dezelfde reeks foto’s hadden we een mooie met ons twee. Deze is gemaakt met de zelfontspanner tijdens een dagje random treinen. We hadden een NS-dagkaart over, dus gingen we naar het station en pakte een trein die ons leuk leek. Dit werd de trein naar Leiden. Vanaf Leiden gingen we naar Den Haag en pakte daar de bus naar Scheveningen om de zonsondergang te zien. Het was een best zonnige dag, maar toen we dicht bij het strand kwamen werd het ineens heel mistig. Dit was prachtig om te zien.

stapel enveloppen met kaarten

Kaart drukken

Als je de goede foto met tekst hebt, moet je ze nog drukken. Via Google kwamen we bij Pimprint.nl, wat klonk alsof het zo moest zijn. Maar na prijzen te vergelijken met drukwerkdeal besloot ik toch om daarvoor te gaan. Tien kaarten waren bijna net zo duur als 25, dus we kozen voor 25. Uiteindelijk kregen we er zelfs 32 thuisgestuurd. Heel lief, maar eigenlijk vonden we 25 al veel kaarten.

Kaarten schrijven

Als je de kaarten dan eindelijk gedrukt hebt moet je ze gaan schrijven, dat was iets meer werk dan we dachten. Alleen “xoxo Pim en Nynke” vonden we saai, dus zette we bij iedereen een persoonlijk verhaaltje erop. Dit kostte ons twee avonden.

De kaarten stopte we in mooie Action-enveloppen, versierd met zelfgemaakte stempels. De stempels van onze hoofden zijn gemaakt door Luus. :)

Enveloppen gestempeld

Merry everything & happy always

Ik hoop dat de ontvangers er blij mee zijn, want voorlopig sturen wij geen kerstkaarten meer.

Merry everything & happy always

Follow

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*