Je hebt zelf saaie sloffen

In de categorie “Ik maakte een…” deze keer een snel borduursel. Ik borduurde zondagavond een paar ogen op mijn sloffen. Ik had het idee al heel lang in mijn hoofd, maar soms moet je het gewoon doen in plaats van eerst testen, uittekenen en plannen. Dus ik schetste ogen op papier en borduurde uit de losse pols zonder tekening op de slof een open en een dicht oog. 

Sloffen met ogen erop geborduurd
Pim maakte deze creatieve foto waar het net lijkt of ik zweef.

Ik gebruikte die ene steek waarbij je steeds terug gaat om over het vorige gedeelte te gaan. Ik weet niet of dat een borduursteek is, maar ik gebruik hem ook voor het naaien. :)

De achterkant

De voor en achterkant van het borduurwerk

Ik vind het zelf altijd leuk om te zien hoe de achterkant eruit ziet. Dus daarom bij deze… de achterkant!

Follow

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*