Iets minder bloggen

Hoi! Als je mijn nieuwsbrief ontvangt wist je al dat ik erover dacht om wat minder te gaan bloggen. Wellicht had je gezien dat er donderdag geen blog online was gekomen.

Ik heb het meer dan 1,5 jaar volgehouden om (minstens) wekelijks een blog te schrijven. Maar op het einde was het meer een “moetje” in plaats van dat ik zin had om ze te schrijven. Waardoor de blogs minder in kwaliteit werden. Ik wil wel iets maken waar ik trots op kan zijn, vandaar dat ik voortaan alleen wat ga plaatsen als ik daar zin in heb. Dus pas publiceer wanneer de blog echt af is, in plaats van “oh shit het is woensdagavond, snel afmaken.” :)

Niet stoppen, slecht een kleine pauze

Dit betekent niet dat ik stop met bloggen, ik vind het nog steeds heel leuk! Het is een heerlijke manier om mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Schrijven, foto’s maken en social media zijn toch allemaal fantastische dingen. En jullie reacties zijn zo leuk <3 echt, bedankt daarvoor!

Fuji X100s cameraprint op stof

In de tussentijd kun je uiteraard mijn oude posts gewoon lezen. Kijk eens in het DIY overzicht. Of de receptenindex, voor de lekkerste vegetarische en veganistische recepten.

Gastbloggers

Ik ben ook al een het kijken of andere leuke mensen hier iets willen delen. Als jou het leuk lijkt om een gastblog te schrijven, mail me dan waarover je wilt schrijven! :) Dit mag van alles zijn, een foto-post, leuk verhaaltje, duurzame tip of je lievelingsproducten.

Tot snel!

 

Liefs,

Nynke

Nynke Kloppenburg

Follow

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*