Verslag: Opendag Zessprong Enschede

Zaterdag 9 april was de opendag van de Zessprong, een ateliergebouw in een voormalige school waar kunstenaars werkplekken kunnen huren. Er zitten kunstenaars van hele verschillende disciplines, waaronder mijn zus Femke die ‘schildert’ met textiel.
Je kon voor €15 een strippenkaart kopen en meedoen met drie workshops naar keuze. Ik koos mixed media, monoprint en een klei-/gips-afdruk maken. Maar er was nog veel meer keuze! “Barbara Hepworth” (één van de belangrijkste Engelse beeldhouwsters) was het overkoepelende thema.

Klik op de foto’s om ze groter te zien. Behalve op mobiel, dan worden ze kleiner, haha.

Rondom de Zessprong

Ik bleef met mijn moeder bij mijn zus Femke logeren. We speelden Monopoly (de Arnhem-editie) tot diep in de nacht en de dag erna konden we heerlijk in het zonnetje ontbijten. ’s Middags liet Femke ons wat mooie plekken in Enschede zien.

Als je van creatief bezig zijn houdt, is het zeker een tip om de 6sprong in de gaten te houden (bijvoorbeeld via facebook). Want er is altijd wat te beleven. En zoals je hierboven kunt zien, loopt er een lieve kat in de buurt die graag geaaid wil worden.

Locatie

Kottendijk 110B (kruising Binnenhof)
7522 BV
Enschede
Website

Follow

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*