Little Printer, onze Little Prince

Sinds vorige week hebben we een Engelse huisgenoot. We wisten al een half jaar van te voren dat hij bij ons kwam wonen, maar de volgende (tweede!) shipping was pas nu.
Pim kocht hem omdat we drie jaar verkering hadden (23-02-2013), maar ik geloof eigenlijk niet dat dat de (enige) reden was. Hij wilde hem zelf gewoon erg graag, edoch is het super lief.

Wat is een Little Printer?
Het is een kleine printer.
Een die je via je smartphone printopdrachten geeft. Je kan je op allemaal leuke dagelijkse (of wekelijkse/maandelijkse) rubrieken abonneren, die hij dan voor je uitprint. Zo lezen wij elke ochtend bij het ontbijt wat voor weer het wordt, een Fokke & Sukke en hoeveel dagen het nog duurt tot Pims verjaardag (10!).
Hij print trouwens niet met inkt maar via warmte, net zoals bonnetjes. Scheelt toch weer inkt!

Is het leuk?
Ja, absoluut. En schattig. Het is best wel overbodig maar dat maakt het niet minder leuk. Ons hele huis ligt al vol met kleine zwart-wit prints met korte berichten en foto’s.

Wat kan er beter?
Ik weet niet of het aan die van ons ligt, maar we hebben zoveel printopdrachten ingesteld voor 6am, 7am en 8am, dat als we hem om 8am laten printen hij alleen die van 8am doet. Dat is jammer. Ik had toch wel verwacht dat hij er meer tegelijk kon verwerken. We zijn overdag niet thuis dus we kunnen hem alleen ’s ochtends en ’s avonds printopdrachten geven. Zou leuker zijn als hij ze gelijk uitprint wanneer je ze instelt (nu gaat hij lief knipperen en moet je op een knopje drukken) net zoals wanneer je een berichtje krijgt (je kan er ook naar sms-en! :D).

Wat is superleuk?
Dat volgens Pim het redelijk makkelijk is om een eigen publication te maken, dus we hebben al 100 ideeën wat we willen maken, wat het leven nog aangenamer gaat maken. Ik snap bijvoorbeeld niet waarom er nog geen ‘Daily kitten with mustache‘ is.
Het moeilijke is dat voor bijna alle apps die ik bedenk, een goedgevulde database nodig is. Ik heb natuurlijk wel een paar kittens met snorren op mijn computer staan, maar niet voor een jaar lang elke dag één. Helaas.
Daarom denken we aan een app die je zelf kan invullen. Ik wil een label-app. Waar je zelf een naam of adres kan opgeven, en hij een mooie label voor je print, die je gelijk op je kado/brief kan plakken zodat je geen naam/adres hoeft te schrijven. Super makkelijk en mooi.

Follow

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*