Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pestopasta met broccoli
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Vegetarisch
Porties:
2
personen
Ingrediƫnten
200
gram
pasta
bijv Tagliatelle
1
grote
Broccoli
1
paprika
rood of geel, wat je lekker vindt
1
bol
mozzarella
biologisch
1
potje
pesto
90 gram
1
handje
pijnboompitten
Instructies
Kook de pasta volgens de instructie. Snijd de broccoli in roosjes en kook die 6 minuten tot hij gaar is.
Snijd de paprika en mozzarella in stukken. Niet te klein.
Voeg de pasta, broccoli, paprika en mozzarella bij elkaar in een grote schaal en schep de pesto eroverheen. Roer alles goed door elkaar heen.
Bak de pijnboompitten heel kort op hoog vuur (zonder olie) tot ze een beetje bruin worden en server ze over je pestopasta.
Eet smakelijk!