Recept: mangoijs met kokos en chocola
Zelf mangoijs maken is makkelijk, je hebt alleen diepvriesmango nodig! Doe er nog wat kokosmelk en chocola bij en je hebt een heerlijk toetje.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Totale tijd5 minuten min
Gang: Nagerecht
Keuken: Veganistisch
Porties: 2 personen
- 1 pakje diepvries mango
- 100 ml kokosmelk
- 50 gram chocola puur
Optioneel
- 1 handje kokosrasp garnering
Doe de chocolade in de keukenmachine en hak het fijn. Heb je geen keukenmachine? Snijd het dan in hele kleine stukjes.
Gooi de mangostukjes en kokosmelk erbij en maal het een paar minuten tot het een gladde massa is. Met een staafmixer moet dit ook kunnen.
Verdeel het ijs over twee bakjes.
Wil je het extra mooi serveren? Houd dan wat chocola achter en strooi dit samen met wat kokosrasp over het ijs.