Ga terug

Pestopasta met broccoli

Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Vegetarisch
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten

  • 200 gram pasta bijv Tagliatelle
  • 1 grote Broccoli
  • 1 paprika rood of geel, wat je lekker vindt
  • 1 bol mozzarella biologisch
  • 1 potje pesto 90 gram
  • 1 handje pijnboompitten

Instructies

  • Kook de pasta volgens de instructie. Snijd de broccoli in roosjes en kook die 6 minuten tot hij gaar is.
  • Snijd de paprika en mozzarella in stukken. Niet te klein.
  • Voeg de pasta, broccoli, paprika en mozzarella bij elkaar in een grote schaal en schep de pesto eroverheen. Roer alles goed door elkaar heen.
  • Bak de pijnboompitten heel kort op hoog vuur (zonder olie) tot ze een beetje bruin worden en server ze over je pestopasta.
  • Eet smakelijk!