Vegan kokoscurry met kikkererwten
Lekkere kokoscurry met kikkererwten, spinazie en zongedroogde tomaat. Ook lekker met naanbrood.
  • MaaltijdHoofdgerecht
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwijder de schil van de ui, gember en knoflook. Snijd de ui, rode peper, gember en knoflook heel fijn en bak deze. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en voeg deze er ook bij.
  3. Voeg de kikkererwten en kokosmelk toe en laat even pruttelen.
  4. Rasp en pers de citroen. Voeg de schil en het sap toe. Doe dit in stapjes, en proef tussendoor zodat het niet te zuur wordt. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
  5. Serveer met rijst en koriander (als je het niet naar zeep vindt smaken ;)). Voeg zout naar smaak toe.