Ingrediënt: spinazie

11 mei 2017 / Recepten

Risotto klinkt best moeilijk maar het is eigenlijk heel simpel. Het kost alleen wat tijd omdat je moet blijven roeren terwijl de bouillon verdampt. Eigenlijk kan er niet zoveel misgaan, zolang je blijft roeren. Deze spinazie-risotto is zelfs als je niet zo van rare kazen houdt, prima te eten. Dan moet je alleen de garnering weglaten :) Maar als je wel van gorgonzola houdt is het echt verrukkelijk! Ik bedoel, spinazie en gorgonzola, hmmm! <3

→ Lees het hele bericht Spinazie-risotto met gorgonzola

21 juli 2016 / Recepten

Zelf avondeten maken zonder pakjes en zakjes is veel makkelijker dan ik dacht. Je moet gewoon weten wat je nodig hebt. Zo maakte ik laatst zelf tandoori-kruiden. Hoe je currypasta zelf maakt, staat hieronder. Deze linzencurry is lekker kruidig met een vleugje pittig. Je kunt ook Kipstuckjes van de vegetarische slager gebruiken, ik denk dat het dan nog lekkerder wordt. Maar ik gebruik hier simpele (en goedkope) tofu.

→ Lees het hele bericht Recept: Vegan currypasta met linzen

14 april 2016 / Recepten

Kip Tandoori vond ik vroeger superlekker. Toen ik op kamers ging was het een van mijn lievelingsgerechten, maar dan met tofu en kruiden uit een pakje. Het was niet eens in me opgekomen dat ik die kruidenmix heel makkelijk zelf kon maken. Nu ik samenwoon, en ons kruidenkastje steeds meer kruiden begint te bevatten, hoefde ik zelfs niks te kopen om deze kruidenmix te maken. Binnenkort gaan we een grote stash in een pot maken, zodat dit lekkere gerecht nog sneller gemaakt kan worden.

→ Lees het hele bericht Recept: vegan kip tandoori + kruidenmix