Ingrediënt: komkommer

4 oktober 2017 / Recepten

Tempé blijft een lastige vleesvervanger om lekker te maken. Ik heb jaren gedacht dat ik het niet lustte, tot ik het op een andere manier bereidde. En dat is eigenlijk heel simpel. Snijd de tempé in repen en bak het met aardig wat olie en wat sojasaus goed bruin. Op deze manier frituur je het bijna, en wordt het echt heel lekker!

Dit is goed te combineren met Gado Gado, zodat je die veganistisch kunt maken. → Lees het hele bericht Vegan Gado Gado met tempé

29 juni 2017 / Recepten
27 april 2017 / Recepten
30 juni 2016 / Recepten

Pim at niet mee dus ik kon alles koken wat ik maar wilde. Hij houdt niet van avocado, rucola en verse tomaten dus dit leek me een perfecte combinatie. Ik deed alle groente die ik lekker vond bij elkaar en het was verrukkelijk.
Oké, op de foto ziet het er niet heel lekker uit, maar geloof mij: dat was het wel!

→ Lees het hele bericht Recept: Avocadosalade met rucola en tomaat