Ingrediënt: groentebouillon

11 mei 2017 / Recepten

Risotto klinkt best moeilijk maar het is eigenlijk heel simpel. Het kost alleen wat tijd omdat je moet blijven roeren terwijl de bouillon verdampt. Eigenlijk kan er niet zoveel misgaan, zolang je blijft roeren. Deze spinazie-risotto is zelfs als je niet zo van rare kazen houdt, prima te eten. Dan moet je alleen de garnering weglaten :) Maar als je wel van gorgonzola houdt is het echt verrukkelijk! Ik bedoel, spinazie en gorgonzola, hmmm! <3

→ Lees het hele bericht Spinazie-risotto met gorgonzola

27 april 2017 / Recepten
6 april 2017 / Recepten

Dit is een gerecht waarvan iedereen het recept vraagt nadat ik het ze het heb laten proeven. Het komt uit het kookboek van My new roots, waar honderd plantaardige recepten in staan, vrij van bewerkte ingrediënten.

Deze linzensoep is lekker, goedkoop, voedzaam en snel te maken. En als je -net als ik- een gevulde voorraadla hebt, kun je hem maken zonder boodschappen te hoeven doen.

→ Lees het hele bericht Recept: Vegan linzensoep

2 juni 2016 / Recepten

Soep is een geweldig iets. Je snijdt je lievelingsgroenten in stukjes, bakt en kookt het met wat groenteboullion en je hebt gezond en superlekker avondeten! Als je geen tijd hebt om te koken, kun je een grote pan van te voren maken en invriezen. Alleen voor het sporten vind ik het niet fijn, dan gaat je buik zo klotsen met het rennen. Verder is het een ideale maaltijd!

→ Lees het hele bericht Recept: Courgette-prei-soep