Ingrediënt: ei

13 oktober 2016 / Recepten

Vegetarische preitaart is al sinds mijn studententijd een grote hit, zoals je kunt zien aan deze foto uit 2012 en deze uit 2013. Ik ken het recept uit mijn hoofd en maak altijd extra grote porties zodat ik het als lunch of meerdere dagen als avondeten kan eten. Het leukste is om de bovenkant te beleggen met extra stukken bladerdeeg en daar mooie vormen van te maken. Zet er iemands leeftijd of naam op, en het is ineens een (hartige) verjaardagstaart!

25 augustus 2016 / Recepten

Voor Pims verjaardagsfeestje stonden we tot 01.00u in de keuken! Maar alleen omdat we het bakken uitstelden tot 22.00u. Dit recept voor hartige muffins is heel makkelijk en binnen een uurtje klaar. Je maakt de mix in een grote bak, stopt die in de vormpjes en zet het even in de oven. Ze hoeven niet eens warm te zijn bij het opdienen, al moet ik toegeven dat het wel iets lekkerder is. Misschien omdat ze verser proeven. Ik maakte twee soorten en vond de Italiaanse het lekkerst.

25 februari 2016 / Recensie