Recept: Avocadosalade met rucola en tomaat

Pim at niet mee dus ik kon alles koken wat ik maar wilde. Hij houdt niet van avocado, rucola en verse tomaten dus dit leek me een perfecte combinatie. Ik deed alle groente die ik lekker vond bij elkaar en het was verrukkelijk.
Oké, op de foto ziet het er niet heel lekker uit, maar geloof mij: dat was het wel!

Avocadosalade met rucola en tomaat

Heerlijke salade die niet veel tijd kost. Als je dit als hoofdgerecht eet is dit voldoende voor een persoon, als het een bijgerecht is kun je er makkelijk met z'n drieën van eten.
Voorbereidingstijd10 min
Totale tijd10 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Vegetarisch
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 rijpe avocado
  • 10 cherrytomaten
  • 50 gram rucola
  • 1 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 50 gram witte kaas (Dit weglaten voor de vegan-versie)

Kruiden

  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Snij de avocado door de helft en haal de pit eruit. Snij hem in repen terwijl hij nog in de schil zit en haal het vruchtvlees er met een lepel uit.
  • Snij de komkommer, paprika en kaas in kleine stukjes. Snij de cherrytomaten door de helft.
  • Doe alle gesneden ingrediënten bij elkaar in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe en roer alles goed door elkaar.
  • Leg een hand rucola op je bord en leg daarop je salade.

vegetarische advocado salade recept- DSCF0822-160226

 

Follow

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*